Behöver din tunga helande? (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
80
Utgivningsdatum
2017-04-01
Upplaga
1
Förlag
XP Media
Originaltitel
Does your tongue need healing?
Medarbetare
Kristoffersen, Sverre (red.)
Dimensioner
175 x 140 x 4 mm
Vikt
81 g
SAB
Ca
ISBN
9788292373682
Behöver din tunga helande? (häftad)

Behöver din tunga helande?

Häftad, Svenska, 2017-04-01
81
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
"Eftersom död och liv är i tungans makt, är det absolut nödvändigt att känna till hur den kan bli helad", skriver Derek Prince. "Tungan är ett livets träd..." enligt Bibeln.

Förr eller senare kommer varje kristen till en punkt där man vet att det är helt nödvändigt att få kontroll över tungan, men utan att klara av det. Bibelläraren och författaren Derek Prince ger läsaren klara bibliska steg för att disciplinera tungan.

Ett av bibelorden han utgår ifrån är detta:
Kom mina barn, lyssna på mig, jag vill lära er att frukta Herren. Är du en som älskar livet och vill se många lyckliga år? Bevara då din tunga från ont och dina läppar från falska ord. (Ps 34:12-14)

Det här är en praktisk och omskakade undervisning. Vare sig du har varit kristen i många år, är en ledare, eller är nyfrälst finner du här en kärnfull undervisning om att utvecklas i ditt tal.

Om författaren
Derek Prince (1915-2003) föddes av brittiska föräldrar i Indien. Han hade en högre utbildning i grekiska och latin vid Eton College och vid Cambridge University i England och var verksam som lärare i klassisk och modern filosofi vid King"s College. Han studerade även flera moderna sprak, inklusive hebreiska och arameiska, vid Cambridge University och Hebrew University i Jerusalem.

Under andra världskriget gjorde Derek sin militärtjänstgöring i brittiska armén med placering i Nordafrika. Där började han studera Bibeln och fick ett livsförvandlande möte med Jesus Kristus. Utifrån detta möte drog han två slutsatser: för det första att Jesus Kristus lever och för det andra att Bibeln är en sann, relevant och aktuell bok. Dessa slutsatser gav hans liv en helt ny inriktning, och han ägnade sitt liv efter det åt att studera och undervisa i Bibeln.

Dereks viktigaste gåva var att förklara Bibeln och dess undervisning på ett klart och enkelt sätt. Undervisningen har hjälpt miljontals människor att bygga en grund av tro i sina liv.

Under 1970- och 1980-talet gavs några av hans böcker ut på svenska och han besökte Sverige och medverkade på olika konferenser i Sverige. Sedan dess har hans böcker, videoundervisning, ljudband och radioprogram spritts till mer än 140 länder och 100 olika språk.

Derek Prince Ministry finns representerat i tolv olika länder med officiella kontor samt ytterligare 34 länder där de har webbsidor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Behöver din tunga helande?
  2. +
  3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (pocket).

Köp båda 2 för 160 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Derek Prince