Bättre minne : Memo (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
207
Utgivningsdatum
2018-04-05
Upplaga
1
Förlag
Stevali
Dimensioner
177 x 110 x 10 mm
Vikt
115 g
ISBN
9788293337089
Bättre minne : Memo (pocket)

Bättre minne : Memo

Pocket Svenska, 2018-04-05
59
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Visst skulle du vilja minnas hela kursboken och namnet på alla som du träffar? Oddbjørn By satte världsrekord i minne 2006. Men han vet också att det inte finns några tekniker som gör att du kan minnas en hel bok. Du kan inte komma ihåg absolut allt för alltid. Men det går att bli mycket skickligare på att minnas genom att lära sig Memo.

Memo-böckerna har sålt i över 170 000 exemplar i hela världen och författaren får dagligen e-postmeddelanden från läsare som blivit av med tentamensångesten, hjälpt barnen till bättre betyg eller använt Memo för att hålla tal och föredrag utan manus. Många av värdens bästa i minne startade med Memo-boken, bland annat världsmästaren Jonas von Essen (från Sverige). Så här lär du dig att minnas: - namn - tal och föredrag - språk - tentor - minnestricks - anatomi och specifika ämnen och mycket mer Jag har läst andra böcker om minne men den här är den klart bästa. Den är som en god vän som berättar för en vad som fungerar bäst. Tack! -Antti Ranta, Finland Min fru har omskolat sig och utexaminerats till undersköterska. Hon fick högsta betyg såväl rent allmänt som på den muntliga tentan. Tack vare Memo! -Øyvind Frantzen, Bergen Jag började med minnestekniker efter att jag läste Memo på biblioteket. Det är en fantastisk bok! - Jonas von Essen, Göteborg. Världsmästare i minne 2013 & 2014

Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bättre minne : Memo
  2. +
  3. Hjärnsmart lärande : fyra steg till ett bättre och mer effektivt minne

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hjärnsmart lärande : fyra steg till ett bättre ... av Annika Nilsson, Lena Winqvist (häftad).

Köp båda 2 för 107 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Bättre minne : Memo