Bättre minne : memo (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
193
Utgivningsdatum
2014-11-18
Upplaga
3
Förlag
Stevali
Översättare
Öyvind Vågen
Medarbetare
Aase, Lars Eirik (form) / Takle, Wenche (form)
Illustratör/Fotograf
Siri J Egeland
Dimensioner
220 x 142 x 10 mm
Vikt
271 g
SAB
Doeab
ISBN
9788299859141
Bättre minne : memo (häftad)

Bättre minne : memo

Häftad, Svenska, 2014-11-18
199
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Visst skulle du vilja minnas hela kursboken och namnet på alla som du träffar? Oddbjörn By satte världsrekord i minne 2006 och känner de bästa minneskonstnärerna i världen. Men han vet också att det inte finns några tekniker som gör att du kan minnas en hel bok. Du kan inte komma ihåg absolut allt - för alltid. Men det går att bli mycket skickligare på att minnas genom att lära sig Memo.
Syftet med Memo är att använda mindre tid för att minnas mer. Memo är en kombination av de bästa minnesteknikerna och tekniker som Oddbjörn har lärt av sina konkurrenter i VM eller skapat själv. Den här boken är en förbättring och komplettering av Memo och Memohandboken plus mycket nytt material.
Memo böckerna har sålt i över 150 000 exemplar i hela världen och författaren får dagligen e-postmeddelanden från läsare som blivit av med tentamensångest, hjälpt barnen till bättre betyg eller använt Memo för att hålla tal eller föredrag utan manus. Några läsare har till och med lyckats besegra Oddbjörn i minnes-VM.
Sagt om boken:
"Jag har läst andra böcker om minne men den här är den bästa. Den är som en vän som berättar för en vad som fungerar bäst, Tack!" Antti Ranta, Finland.

"Min fru har omskolat sig och utexaminerats till undersköterska. Hon fick högsta betyg såväl rent allmänt som på den muntliga tentan. Tack vare Memo"
Öyvind Frantzen, Bergen.

"Nu har jag fått toppbetyg fyra gånger i rad. Och mer tid att träna. Länge leve Memo!"
Nils Edvin Numme, landslagsspelare i volleyboll.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bättre minne : memo
  2. +
  3. Fatta matte : gör matematik enkelt med kraftfull minnesträning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fatta matte : gör matematik enkelt med kraftful... av Mattias Ribbing, Per Sundin (pocket).

Köp båda 2 för 253 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Bättre minne : memo