Supermat : läkande mat från naturens hjärta (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
295
Utgivningsdatum
2013-09-02
Upplaga
1
Förlag
Supernature Förlag
Översättare
Ulrika Junker Miranda
Medarbetare
Lund, Karianne (red.) / Ensby, Kitty (form)
Dimensioner
243 x 195 x 20 mm
Vikt
950 g
SAB
Qcab,641.56
ISBN
9788299893831
Supermat : läkande mat från naturens hjärta (häftad)

Supermat : läkande mat från naturens hjärta

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2013-09-02

Slutsåld

Supermat är mat från naturen med naturligt innehåll av högsta koncentration av hälsofrämjande näringsämnen från vår jord.

John Opsahl är livsstilscoach och Nordens ledande expert på supermat. John har coachat människor över hela världen till en bättre livsstil. Nu är han aktuell med boken "Supermat" som ska hjälpa svenskarna att ta kontroll över sin hälsa genom att äta livsmedel med exceptionella näringsvärden och hälsofrämjande egenskaper.

För att vägleda svenskarna till en bättre hälsa släpper nu John Opsahl boken Supermat Läkande mat från naturens hjärta. Boken innehåller en guide till mer än 70 typer av supermat tillsammans med detaljerade beskrivningar av varje råvaras specifika egenskaper. Boken innehåller också 120 inspirerande recept som visar hur du enkelt kan addera supermat till din kost.

Supermat är naturlig mat och eftersom supermaten är så koncentrerad behöver man äta mycket mindre mängder jämfört med om man skulle få i sig samma mängd näring genom att äta vanlig råkost. Supermatvaror består av förädlade och mycket kraftfulla växter, eller delar av växter. Det kan t.ex. vara valda alger, gräsarter, örter, rötter, grönsaker, frukt och bär och ofta också särskilt näringsrika delar av en växt som visar sig vara exceptionellt: Näringsrika

Lättupptagliga

Biotillgängliga
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Supermat : läkande mat från naturens hjärta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Present
  Sofia, 15 december 2019

  Köpte till sambon som är mycket inresserad av ämnet och även jobbat länge inom hälsokost. Han blev mycket imponerad av boken! Förutom bra innehåll, så fin layout med mycket färg och bilder.

 2. Fin bok. Naturen har allt att ge. Ingen skulle behöva...
  Marja-Karin Paulin, 17 januari 2014

  Fin bok. Naturen har allt att ge. Ingen skulle behöva ta vitamintabletter eller andra kosttillskott om vi använde oss av naturens fantastiska gåvor. John Opsahl skriver om sig själv och förhållandet till samhället och maten på ett mycket bra sätt. Jag känner igen mig och det gör säkert många andra.
  Boken är en mycket fin gåva till rätt person med detta intresse.
  Jag har läst och njutit och blivit mycket interesserad och imponerad.

Visa alla 2 recensioner