Tilly Trotter: kärlekens höst (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Tilly Trotter (del 3)
Utgivningsdatum
2019-01-14
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Britte-Marie Bergström
ISBN
9788711749739

Tilly Trotter: kärlekens höst E-bok

E-bok,  Svenska, 2019-01-14

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Är Tilly Trotter modig nog att släppa in kärleken på nytt? Tilly återvänder till sina hemtrakter på engelska landsbygden efter en lång tid i Texas, efter att hennes man Matthew gått bort. Det blir inte ett helt lätt återseende med hennes barndoms by. De fördomar och rykten som spreds om Tilly och som fick henne att tillslut lämna Durham för länge sedan finns fortfarande kvar. Hon tvingas än en gång kämpa för att hävda sin rätt. Men också varma känslor finns bevarade efter en ungdomskärlek och Tilly får chansen att ännu en gång uppleva den stora kärleken.

Tilly Trotter: kärlekens höst är den tredje och avslutande delen i den gripande och innerliga trilogin om Tilly Trotter.

Catherine Cookson var under 1900-talets andra hälft en av Storbritanniens mest lästa författare. Under sin författarkarriär hann hon skriva nästan 100 böcker. De flesta av hennes romaner är en blandning mellan romance och historisk fiktion.

Tilly Trotter-serien handlar om den tappra och vackra Tilly Trotter. Vi får följa henne genom både medgång och motgång, och motgångar finns det många av. Serien blandar skarp historisk skildring med episk romans.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Catherine Cookson