Blå horisont del 1 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (288.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
The Courtneys (del 11)
Inläsare
Christoffer Svensson
Utgivningsdatum
2018-02-23
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711763070
Blå horisont del 1 (ljudbok)

Blå horisont del 1 (ljudbok)

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-02-23

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det är tidigt 1700-tal och Jim Courtney är en äventyrlig ung man som arbetar på ett skepp fyllt med kvinnliga brottslingar. Bland dem finns den oskyldigt dömda Louisa. När skeppet råkar ut för en storm räddar Jim Louisa, men att ha hjälpt en fånge ses inte med blida ögon av de styrande holländarna. Jim, tillsammans med sin familj och Louisa, beger sig på en resa för att finna skydd från sina antagonister - en resa som tar dem över stora delar av Afrika och tvingar dem in i den ena farliga situationen efter den andra. Följ med på elefantjakt, över avlägsna stillahavsöar och genom bushen med familjen Courtney!

Den tredje delen i den tredje sekvensen i berättelsen om släkten Courtney.

I den episka berättelsen om släkten Courtney får vi följa äventyrslystna män och modiga kvinnor. Krönikan utspelar sig i Sydafrika sträcker sig från 1600-talet och kolonialismen till 1900-talet och apartheid. Medlemmarna i släkten Courtney får uppleva både äventyr och krig på sin jakt efter ära, makt och kärlek.

Wilbur Smith (f. 1933) är en sydafrikansk författare som skapat succéer som När lejonet äter och släktkrönikan om familjen Courtney. Smith skildrar ofta den afrikanska kontinentens historia i sina romaner, som både innehåller äventyr och romantik.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Wilbur Smith