Solens triumf del 2 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (210.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Släkten Courtney (del 12)
Inläsare
Christoffer Svensson
Utgivningsdatum
2018-09-28
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711763643
Solens triumf del 2 (ljudbok)

Solens triumf del 2 (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-09-28

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Sudan lider under en vårdslös härskare. Det är sent 1800-tal och ett uppror är i görningen. En karismatisk ledare har samlat trupper med målet att vinna staden Khartoum. Ryder Courtney finner sig strandad i staden mitt under brinnande krig, tillsammans med hundratals andra britter. För att rädda sitt liv slår han sig samman med svärdsmästaren Ballantyne.

I Solens triumf väver Wilbur Smith samman de tidiga Courtneyromanerna med den tredje sekvensen i serien om den mäktiga och äventyrliga familjen.

I den episka berättelsen om släkten Courtney får vi följa äventyrslystna män och modiga kvinnor. Krönikan utspelar sig i Sydafrika sträcker sig från 1600-talet och kolonialismen till 1900-talet och apartheid. Medlemmarna i släkten Courtney får uppleva både äventyr och krig på sin jakt efter ära, makt och kärlek.

Wilbur Smith (f. 1933) är en sydafrikansk författare som skapat succéer som När lejonet äter och släktkrönikan om familjen Courtney. Smith skildrar ofta den afrikanska kontinentens historia i sina romaner, som både innehåller äventyr och romantik.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Wilbur Smith