För lite (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (144.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Tulestedt
Utgivningsdatum
2017-05-26
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711765296
För lite (ljudbok)

För lite Ljudbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2017-05-26

Styckköp

97

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 10 format & utgåvor
När Karin Boye skrev sin fjärde roman led Sverige under 1930-talets ekonomiska kris. Huvudpersonen, författaren Harald, har gett upp sina ideal för att skriva dussinböcker och försörja familjen. När ungdomskärleken Thea återvänder till Stockholm tvingas Harald konfrontera de drömmar han gav upp, och den människa han blivit. En roman om skapandets villkor och om att vara sann mot sig själv.

Karin Boye var en svensk poet, författare och översättare och är en av Sveriges mest älskade författare med läsare i alla åldrar. Hon var som mest verksam under 30-talet, och lämnade efter sig en enastående samling av litteratur. Av hennes prosaverk har den dystopiska science fiction-romanen Kallocain blivit den mest uppmärksammade.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av För lite. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tankeväckande om livsval och skapande
    -, 19 oktober 2021

    Låt dig inte luras av omslaget. En pärla till roman som jag tänkte mycker på efteråt. Handlar om tre ungdomsvänner som återförenas efter 15 år isär och hur de tänker och reagerar på varandras livsval. Om att skapa konst vs försörja och ta hand om familj. Och om kärlek. Mysig uppläsning på småländska.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Karin Boye