I lånta fjädrar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (145.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den eviga samlingen (del 231)
Inläsare
Kim Rhedin Hüttner
Utgivningsdatum
2020-05-12
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711775752
I lånta fjädrar (ljudbok)

I lånta fjädrar (ljudbok)

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-05-12

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Minella Clinton har nästan lämnats utfattig på grund av sin fars skulder. Hon vågar bege sig till London för att be sin barndomsvän Connie om hjälp att hitta en anständig anställning. Connie är en av de berömda Gaiety Girls, och när en av gruppens medlemmar blir sjuk övertalas Minella att ersätta henne och spendera helgen på Lord Wynterbornes slott. Greven och Minella förbluffar och förvirrar varandra. Ett hastig äktenskap har gjort honom cynisk, och hon är alltför oerfaren för att förstå vad det är som han egentligen förväntar sig av henne.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbara Cartland