I spel och kärlek (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (128.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den eviga samlingen (del 185)
Inläsare
Kim Rhedin Hüttner
Utgivningsdatum
2020-09-10
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Tora Bergengren
ISBN
9788711775776
I spel och kärlek (ljudbok)

I spel och kärlek (ljudbok)

(3 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-09-10

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Serena Staverley var lycklig på Staverley Court. Hon älskade att vandra i de vackra trädgårdarna och drömma om sin framtida kärlek.
Men när hennes far en dag förlorar allt han äger i ett kortspel, och sedan dödas i en duell, förändras allt. För en av hans ägodelar han förlorade var Serena själv.
Nu måste hon överlämna sig till den ökände markisen av Vulcan, vars rykte inte är något för en oskyldig ung kvinna. Ska Serena uppehålla sitt löfte om att gifta sig med den kyliga markisen och förlora sina drömmar, eller ska hon fly? Men markisen är inte den han utser sig för att vara, och Serena blir indragen i ett äventyr utan dess like.

Cartlands romantiska roman "I spel och kärlek" blev filmatiserad år 1987, men Helena Bonham Carter i huvudrollen.

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbara Cartland