Kärleken söker sitt (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (159.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den eviga samlingen (del 216)
Inläsare
Kim Rhedin Hüttner
Utgivningsdatum
2020-05-28
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Tora Bergengren
ISBN
9788711775837

Kärleken söker sitt Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-05-28

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Nerissas stillsamma liv står i bjärt kontrast till systern Delphines högt ställda sociala ambitioner och brodern Harrys glada studentliv i Oxford.
När Delphine, som blivit en ung, rik änka, sätter sig i sinnet att bli gift med hertigen av Lynchester behöver hon sina syskonen, som hon tidigare knappt brytt sig om. Tack vare sina pengar, något som Nerissa och brodern Harry saknar, får hon syskonen att spela tjänstefolk i föräldrahemmet.
Men hertigens möte med Nerissa får inte den utgång Delphine hade räknat med ...

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbara Cartland