Planerad hämnd (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (111.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den eviga samlingen (del 142)
Inläsare
Ida Olsson
Utgivningsdatum
2020-04-13
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711775929
Planerad hämnd (ljudbok)

Planerad hämnd (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-04-13

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ensam och utfattig kan Felicita inte säga nej till den nya tillvaro som hertiginnan av Monreuil erbjuder henne. Det är som om sagans drömmar går i uppfyllelse - i synnerhet när hon träffar den oemotståndlige markisen Alvaro de Oliveira Vasconles.
Hur skulle Felicita kunna ana att hon skulle bli utnyttjad som ett hämnande svärd riktat mot en av Portugals äldsta familjer?
Felicita och markisen måste övervinna oväntade svårigheter innan kärleken visade sig vara starkare än någonting annat i hela världen ...

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbara Cartland