Markisens hämnd (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (169.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den eviga samlingen (del 132)
Inläsare
Ida Olsson
Utgivningsdatum
2020-05-19
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711776513
Markisens hämnd (ljudbok)

Markisens hämnd (ljudbok)

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-05-19

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När ett derbylopp 1831 mellan hästar tillhörande earlen av Branscombe och markisen av Alchester slutar oavgjort blir markisen rasande. De båda adelsmännen har sedan länge varit rivaler och när markisen av Alchester dessutom får reda på att earlen av Branscombe beordrat sin jockey att rida på ett osportsligt vis bestämmer han sig för att hämnas. Hans plan tar form när han får höra att earlen planerar att gifta sig med en rik kvinna som han aldrig träffat, och han letar genast reda på en ung kvinna, Krista, som han kan manipulera. Krista som är omedveten om vad som pågår ser markisen som sin räddare i nöden, men hon kommer snart inse vad han egentligen är ute efter ...

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbara Cartland