Markisens skyddsling (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (131.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den eviga samlingen
Inläsare
Ida Olsson
Utgivningsdatum
2021-04-05
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Greta Wandin
ISBN
9788711776636

Markisens skyddsling Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2021-04-05

Styckköp

97

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Under sin vistelse i Paris blir markisen av Elkesley oväntat förmyndare för Kitrina. Hon är oäkta dotter till hans kusin, som rymde med en av drottning Viktorias hovdamer. Som förmyndare får han omedelbart problem. Inte bara med att förhindra en shejks lömska planer på att kidnappa Kitrina, utan också för att han måste bekämpa den kärlek han känner för henne. För hur ska han kunna ta Kitrina med till England där hon bara skulle mötes av förakt och hån?

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbara Cartland