Den kungliga bruden (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (166.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den eviga samlingen (del 126)
Inläsare
Monica Einarson
Utgivningsdatum
2020-03-26
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Martin Olsson
ISBN
9788711776810
Den kungliga bruden (ljudbok)

Den kungliga bruden (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-03-26

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Prinsessan Zozina av Lützelstein går motvilligt med på sin fars önskan att gifta sig med kung Gyórgy av Dórsia. Genom grannländernas allians hoppas de kunna stärka sin ställning mot det tyska stormaktsväldet. Till sin förfäran upptäcker Zozina att den blivande maken är lika obehaglig som ryktet säger, och hon förälskar sig istället i den både godhjärtade och stiliga prinsen. Det verkar som att hon för sitt lands skull måste finna sig i ett kärlekslöst äktenskap och ge upp tanken på sin prins. Men oväntade händelser väcker hennes hopp åter till liv - kanske kan lycka och sann kärlek segra trots allt.

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbara Cartland