Mot okänd horisont (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (171.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den eviga samlingen (del 161)
Inläsare
Kim Rhedin Hüttner
Utgivningsdatum
2020-04-09
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Lena Hansen
ISBN
9788711776872

Mot okänd horisont Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-04-09

Styckköp

127
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Shikara är på flykt från sin grymme farbror och på väg till Egypten, där hon hoppas få återse sin försvunne far, när hon av en slump träffar markisen. Han är känd för att vara en obeveklig ungkarl, men befinner sig för tillfället i en besvärlig situation med en efterhängsen kvinna. Shikara och markisen beslutar sig för att tillsammans resa till Egypten för att fly sina problem - aningslösa om vad som väntar dem där...

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbara Cartland