Kungen och vildkattan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (171.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den eviga samlingen (del 114)
Inläsare
Kim Rhedin Hüttner
Utgivningsdatum
2020-03-05
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Louise Bibin
ISBN
9788711777114
Kungen och vildkattan (ljudbok)

Kungen och vildkattan (ljudbok)

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-03-05

Styckköp

101

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Prinsessan Zenka lovar dyrt och heligt att om hon ska gifta sig ska det vara av kärlek och ingenting annat. Men det trotsiga löftet är lika meningslöst som det är modigt, eftersom drottning Victoria redan har lovat bort den hetlevrade prinsessan till kung Miklos av Karanya. Zenka står inför två val som hon finner lika rysliga: antingen kan hon acceptera drottningens önskningar och gifta sig med en man som hon inte älskar, eller spendera resten av sitt liv i kloster. När drottningen får sin vilja igenom bestämmer sig Zenka för att hämnas - kungen ska få sin fru men han ska få den fru han förtjänar... En vildkatt!

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbara Cartland