Hertigens guvernant (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (196.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den eviga samlingen (del 101)
Inläsare
Susanna Helldén
Utgivningsdatum
2018-03-16
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Louise Bibin
ISBN
9788711777169

Hertigens guvernant Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2018-03-16

Styckköp

127
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Lady Marisa Berrington-Crecy är fast besluten att skriva en bok. Den ska vara både underhållande och skandalös, men framförallt ska den utmana aristokratin och det edwardianska samhället. För att samla material skickas hon iväg till slottet där Hertigen av Milveroy bor, förklädd till hans unga dotters guvernant.
Marisa har lovat sig själv att aldrig förälska sig i en man - ett löfte hon inte kan hålla när hon möter den förödande stiliga hertigen, som i sin tur förblindas av hennes rena och oskyldiga skönhet. Med en dag hittar han hennes manuskript och blir vild av ilska. Först då inser Marisa att hon kan ha gått miste om sitt livs kärlek.

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbara Cartland