Candida (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (178.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den eviga samlingen
Inläsare
Kim Rhedin Hüttner
Utgivningsdatum
2021-05-20
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Sonja Melinder
ISBN
9788711777800

Candida Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2021-05-20

Styckköp

129
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Den vackra Candida Walcott blir tvungen att sälja den sak hon älskar mest - sin svarta hingst, Pegasus. Men Major Hooper, stallägaren som köper Pegasus, är förtrollad av Candida och erbjuder henne ett jobb i sin ridskola. Blind för Major Hooper dolda motiv, lockas Candida in i en värld av betalda älskarinnor och prostituerade, omedveten om att hon anses vara en av dem. Candida förälskar sig i vackra Lord Manville, den kände hjärtekrossaren, och hennes verkliga problem börjar ...

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbara Cartland