Borta bäst? (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (39.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Emma-serien
Inläsare
Kerstin Andersson
Utgivningsdatum
2017-07-07
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711781661
Borta bäst? (ljudbok)

Borta bäst? Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2017-07-07

Styckköp

58

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Emma måste flytta till en ny, stor stad. Där bor de i en lägenhet i ett höghus. Hon kommer vara helt ensam under sommarlovet. Utan sina kompisar. Och hon och hennes pojkvän tvingas vara ihop på distans. Emma undrar vad han gör när hon inte är där. För att få tiden att gå lär hon sig spela piano. Men pianoläraren verkar också vara ensam.

Lotta Löfgren-Mårtenson är född 6 november 1961 i Karlstad, Värmland. Hon är professor i hälsa och samhälle med inriktning sexologi och sexualitetsstudier på Malmö högskola. När hon inte arbetar på högskolan eller föreläser om sexualitet och unga med intellektuell funktionsnedsättning skriver hon ungdomsböcker som är lättlästa men med tyngd.

Lotta Löfgren-Mårtenson (1961-) är en svensk författare och professor i hälsa och samhälle från Värmland. Som professor är hon inriktad på sexologi och sexualitetsstudier, men hon föreläser även om sexualitet och unga med intellektuell funktionsnedsättning. 2007 debuterade hon som författare och har sedan dess skrivit ett antal lättlästa romaner för ungdomar, däribland Emma-serien som består av fem böcker.

Böckerna om Emma är lättlästa ungdomsböcker. De tar upp svåra, men viktiga ämnen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lotta Löfgren Mårtenson