Intill tredje led (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Släkten Lackland (del 4)
Utgivningsdatum
2017-11-29
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Ingrid Berglöf
ISBN
9788711793091

Intill tredje led E-bok

E-bok,  Svenska, 2017-11-29

Styckköp

127
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Phoebe har vuxit upp med sin moster Abby och hennes man Gideon. Abbys son Freddy har sedan barnsben varit hennes följeslagare och gode vän. Men deras relation får sig en törn när Phoebe avböjer Freddys frieri för att kunna följa sina drömmar om att bli skådespelerska.

Drömmen om teatern kommer närmare än någonsin när Phoebes moster Lydia återvänder till London. Phoebe tyr sig till sin moster, men Abby och Jonah oroar sig för att Phoebe ska bli alltför lik sin mamma Celia och mormor Lilith.

Och mycket riktigt vilar mormoderns skugga tungt över Phoebe som efter ett katastrofalt möte med Lydias vän Richard O"Hara tvingas genomgå ett skamligt och olagligt ingrepp. Och så inträffar branden på Jonahs taverna; en olycka, eller en del i en uttänkt plan?

Claire Rayner (1932-2010) var utbildad sjuksköterska och arbetade på flera olika sjukhus i London. Hennes stora intresse för medicinska och sociala frågor resulterade i ett stort antal artiklar och fackböcker. "Släkten Lackland" är hennes stora genombrott som skönlitterär författare.

Claire Rayners krönika över Lackland-släkten sträcker sig från början av 1800-talet till långt in på 1900-talet. Serien består av 12 delar som både kan läsas fristående och kronologiskt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Claire Rayner