Teaterbarn (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Släkten Lackland (del 2)
Utgivningsdatum
2018-03-01
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Eva Larsson
ISBN
9788711793145

Teaterbarn E-bok

E-bok,  Svenska, 2018-03-01

Styckköp

127
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Abel Lackland har sedan länge lämnat livet på gatan bakom sig, och han är numera både välbärgad och en högt ansedd kirurg med ett eget sjukhus. Men trots sin framgång är han inte lycklig. Han har inte kunnat komma över Liliths svek, och hans äktenskap med Dorothea är intetsägande. Dessutom har hans äldsta son Jonah utvecklat en förkärlek för teatern. Ständigt smiter han ifrån skola och middagar för att kunna se på teaterföreställningar.

Vad Abel inte vet är att Jonah har fallit handlöst för en skådespelerska vid namn Lilith Lucas. Endast Abels gamla vän Lucy förstår innebörden av mötena mellan Jonah och Lilith.

När Jonah lämnar barndomshemmet för teatern för gott måste Dorothea, Lilith och Abel möta sitt förflutna. Gamla sorger tvingas upp till ytan, samtidigt som nya drömmar formas.

Claire Rayner (1932-2010) var utbildad sjuksköterska och arbetade på flera olika sjukhus i London. Hennes stora intresse för medicinska och sociala frågor resulterade i ett stort antal artiklar och fackböcker. "Släkten Lackland" är hennes stora genombrott som skönlitterär författare.

Skildrar släkten Lacklands öden i 1800-talets London.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Claire Rayner