Humlesäcken (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (147.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Signe Barfoed
Utgivningsdatum
2017-07-21
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711800188
Humlesäcken (ljudbok)

Humlesäcken Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2017-07-21

Styckköp

124

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Jag minns sommaren när vi älskade på Humlesäcken. Missionären på en kal bohusklippa. Den stekande solen och den dåsiga tröttheten. Den ömma fläcken på ryggen under spännet på bikiniöverdelen.
Sorg verkar inte gå över. Är det så för alla eller är det jag som har misslyckats? Jag kanske inte pratade om det tillräckligt mycket? Jag kanske borde skrivit den där boken. Men hur berättar man en sådan här berättelse? Att allting står stilla medan tiden tickar på. Tillståndet av skräck och eufori. Förvirringen mellan att vara toppfylld av alla känslor som finns och samtidigt uppleva total tomhet. Suset i öronen - att lyssna utan att förstå, att titta utan att se. Hur beskriver man med ord känslan av att det aldrig finns så mycket liv i livet som när döden är ständigt närvarande? Och sedan det hål av ingenting som den lämnar efter sig.

Humlesäcken är en gripande, självbiografisk roman om hur allt förändras när den man älskar drabbas av sjukdom och hur livet måste fortsätta levas trots att man förlorat sin kärlek.

Lina Brustad bor tillsammans med sin man och två barn i ett litet fiskesamhälle utanför Varberg. Hon är doktorand i pedagogiskt arbete vid Göteborgs universitet med forksningsintresse inom folkbildning, sociala rörelser och unga. Hon debuterade 2017 med sin självbiografiska roman Humlesäcken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lina Brustad

  • Mycket mer än bara rock : musik, ungdom och organisering

    Åsa Bergman, Robert Fredén, Johan Söderman, Johan Lundin, Lina Brustad

    Musiken förenar, ger identitet, skapar organisationer ooch nätverk, startar lärprocesser och engagemang, känslor och känslouttryc. Den är "mycket mer än bara rock" och ungdomars musikutövning speglar och bidrar till samhällsutvecklingen....

  • Humlesacken

    Lina Brustad

    Detta är en storstilsutgåva Humlesäcken är en gripande, självbiografisk roman om hur allt förändras när den man älskar drabbas av sjukdom och hur livet måste fortsätta levas trots att man förlorat sin kärlek. "Jag minns sommaren när vi älskad...