Solhjärtats hemlighet - Silverdrottningen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (96.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Solhjärtats hemlighet (del 3)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Oscar Askelöf
Utgivningsdatum
2017-09-28
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711800218

Solhjärtats hemlighet - Silverdrottningen Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2017-09-28

Styckköp

97

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Livet i Elorien har blivit vardag för Kim och hans familj, men ända sedan Tevs och Baahr hotade freden i Elorien är alla på sin vakt. En dag kommer främmande skepp till Elorien och Kim och hans vänner blir vittne till något fasansfullt. När skeppen lämnar land igen tvingas vännerna ge sig ut på en mycket farlig och händelserik resa där deras vänskap sätts på prov.

Pär Sahlin är utbildad lärare och har arbetat mer än femton år på mellan- och högstadiet. Han debuterade som skönlitterär författare år 2014 med boken Solhjärtats hemlighet och är nu författare på heltid. Förutom skönlitteratur skriver han även läromedel i svenska. Vid sidan av skrivandet åker han runt och gör författarbesök på skolor och bibliotek.

Kim är den utvalde, den som bär märket. Efter att ha träffat flickan Nela och färdats till en annan värld är han plötsligt en hjälte. Han är den enda som kan rädda landet Elorien från de faror som hotar. Men hur ska en vanlig kille som han kunna slåss mot ondsinta svartmunkar och lömska förrädare i ett land han inte ens visste fanns? I serien Solhjärtats hemlighet får vi följa Kims spännande och farofyllda äventyr där han tvingas utmana sina rädslor och bli den hjälte som landet Elorien behöver.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pär Sahlin