Sommaren med Pim (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Serien om Pim (del 3)
Utgivningsdatum
2018-11-12
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711821824
Sommaren med Pim (e-bok)

Sommaren med Pim (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2018-11-12

Styckköp

40

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Sommaren har börjat, men det blir inte värst mycket ledigt för hästskötaren Pim. Snart ska Kia Kolbe delta i de internationella tävlingarna vid Falsterbo Horseshow, där hon ska rida mot världseliten. Förhållandet med Hampus går inte lika bra som hon hoppats och det är lätt för Pim att begrava sig i arbetet inför tävlingarna.

Så beger sig Pim och ryttaren Kia Kolbe till Falsterbos vimmel, området är fullt av hästfolk, restauranger, försäljare och VIP-tält. Stämningen är på topp och nervositeten ligger i luften bland ryttarna. Mitt i denna röra ser Pim någon som hon inte trodde att hon skulle möta igen.

Sommaren med Pim är den tredje boken i serien om Pim.

Cajsa Winqvist (1975) är en älskad författare av tonårslitteratur, som vid sidan av sitt skrivande även arbetar med film och tv, samt skriver manus till datorspel.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cajsa Winqvist

  • Boken om Pim

    Cajsa Winqvist

    Pim och Tobias har varit tillsammans i nio månader. Allt är egentligen frid och fröjd om bara inte Nettan fanns. Nettan ser ut som en modell, med D-kupa och solariebrun hy. Dessutom äter är hon ute efter Tobias! Frågan är om Pim kan lita på Tobias...

  • Pim mitt i spelet

    Cajsa Winqvist

    Pim måste flytta till Stockholm fastän hon inte vill lämna Tobias och sin älskade häst. När hon lyckas bli hästskötare åt elitryttaren Kia Kolbe ser allt lite ljusare ut, men det ska snabbt förändras när rivalen Veronica Lydmar dyker upp... Följ m...