Varsel om mord (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (234.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Eva S t Clairdeckare (del 1)
Inläsare
Hanna K Schmitz
Utgivningsdatum
2018-06-12
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711822715
Varsel om mord (ljudbok)

Varsel om mord Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-06-12

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Tre gamla, oförklarliga olycksfall med dödlig utgång blir privatdetektiv Eva S:t Clairs nya fall när den stormrika Sofie von Schenken kommer inklampande på kontoret. Sofie säger sig vara hotad till livet och har både mottagit hotbrev och varit offer för attentat. Trots att Eva och Sofie varit rival några år tillbaka så går Eva motvilligt med på att bli Sofies livvakt och flytta in på Rosenlunds herrgård fram till Sofies bröllop. Den vackra trettioåringen ska gifta sig för fjärde gången. Mystiskt nog har samtliga av hennes tidigare män förolyckats strax efter bröllopet. När en ung man hittas död och upphängd på en krok i skafferiet på herrgården inleder Eva en gemensam utredning med kriminalpolis Tor Bonde. Under arbetets gång dras de allt närmare varandra. Fallet utvecklas snabbt till en spännande fejd, fylld med passion, pengar och dolda identiteter.

Helena Sigander föddes 1947 och är uppvuxen i Göteborg och Stockholm. Hon är en svensk författare och förläggare på Exilium förlag sedan 2012. Under sina år som författare har hon skrivit romaner, kriminallitteratur, barnböcker, noveller och dramatik. Fram till 2008 drev Sigander läsrörelsen Stockholm Läser och under hösten 2008 startade hon, tillsammans med Britta Bergstedt, Teaterradion Lidingö 97,8 i Närradio Lidingö. Hon driver även en deckarskrivarskola på nätet.

Helena Siganders pusseldeckare är fyllda med både spänning och humor. I denna deckarserie får vi följa privatdetektiv Eva S:t Clair och kriminalpolis Tor Bonde när de försöker lösa till synes oförklarliga brott. Fler böcker i serien: Vilseledd, Ridå, Mord på väg och Våld vid vatten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Helena Sigander