Lilla råtta (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (145.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Johanna Landt
Utgivningsdatum
2017-11-15
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711825013
Lilla råtta (ljudbok)

Lilla råtta (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-11-15
89
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Sofia har allt som hon tidigare drömde om. Hon är lyckligt gift, har fyra härliga barn och ett spännande jobb. Nu är hon föräldraledig med det senaste tillskottet, men har fått nog av tillvaron och vill tillbaka till jobbet i förtid. Sofia har upptäckt att hon hamnat i en oönskad roll som familjens projektledare. Trots att Sofia och maken Magnus försöker vara jämställda är det alltid Sofia som till sist står med det oombedda huvudansvaret. Barnens matsäckar ska fixas, middagen ska lagas och inför semestern ska alla resväskor packas. Nu är det återhämtning och egentid som istället står på hennes önskelista. En liten råtta börjar skapa sig en tillvaro i Sofias bröst och ju längre tiden går, desto mer våghalsig och kaxig blir den. Sofia är uthållig, men hur länge kan hon stå emot innan hon kraschar av utmattning?

Lilla råtta är en talande debutroman som beskriver de utmaningar som såväl livet som relationen får utstå under småbarnsåren.

Kajsa Kettil föddes 1981 och bor i Ulricehamn med sin man och tre döttrar. Hon arbetar som journalist. Kajsa ville bli författare redan som sexåring och Lilla råtta är hennes debutroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Lilla råtta