Bryggan (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (249.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
ABCD-serien (del 2)
Inläsare
Kerstin Andersson
Utgivningsdatum
2017-11-15
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711860762
Bryggan (ljudbok)

Bryggan (ljudbok)

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-11-15

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"På en stolpe hängde en frälsarkrans, och vid sidan om en båtshake. Han bräckte bort sprinten på lådan, lyfte på locket och plockade upp en plastpåse. Efter att ha fått isär det kraftiga blixtlåset drog han ur innehållet, tittade sig diskret omkring och gick tillbaka till svanparet. Välriktat, och med perfekt precision, kastade han nätet över den ena svanen."

En man har anmälts försvunnen av sin sambo Cecilia och polisinspektör Annika Vester tar sig an fallet. Men utredningen drar upp traumatiska känslor och minnen från Annikas förflutna som är svåra att bearbeta. När Cecilia blir utsatt för grov misshandel blir Annika allt mer engagerad i kvinnans privatliv och våldsamma händelser från förr uppdagas. Samtidigt som Annika börjar närma sig sextio och håller dottern, barnbarn, och särbon Rolf varmt om hjärtat måste Annika göra upp med Livet, både i jobbet och privat. Dessutom är det något som gnager när det gäller Cecilia. Men vad kan det vara som kvinnan håller hemligt?

Cherstin Juhlin föddes 1948 och är bosatt i Kristianstad, i Skåne. Hon har en 30 år lång erfarenhet som polisinspektör och brottsutredare, och är nu pensionär. Under 10 års tid har hon även varit kåsör i Kristianstadsbladet och gett ut 2 kåserisamlingar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cherstin Juhlin