Collage (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (192.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
ABCD-serien (del 3)
Inläsare
Kerstin Andersson
Utgivningsdatum
2017-11-28
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711860779
Collage (ljudbok)

Collage (ljudbok)

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-11-28

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Han fällde upp kragen, huttrade till i morgondimman och körde ner händerna i jackfickorna. Nästan framme vid busskuren ökade han på stegen. Med nedböjt huvud sneglade han mot ett par andra morgontidiga personer som fanns där, promenerade förbi kuren och lämnade bostadsområdet bakom sig. Denna morgon, som skulle bli olik alla andra morgnar, valde han en annan busslinje."

Ett femton år gammalt fall blir åter aktuellt när nya ledtrådar dyker upp angående ett försvinnande av Österlenkonstnären Frank Berger i Nice 1999. Vad var det egentligen som hände på stranden för över trettio år sedan? Samtidigt blir en ung flicka skjuten på väg till sitt sommarjobb. Polisinspektör Annika Vester misstänker att de två fallen kan ha en koppling till varandra, men har endast tillåtelse att engagera sig i det ena.

Cherstin Juhlin föddes 1948 och är bosatt i Kristianstad, i Skåne. Hon har en 30 år lång erfarenhet som polisinspektör och brottsutredare, och är nu pensionär. Under 10 års tid har hon även varit kåsör i Kristianstadsbladet och gett ut 2 kåserisamlingar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cherstin Juhlin