En groda kväker sällan ensam (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
MARIE, tio berättelser (del 5)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2018-07-24
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711866375
En groda kväker sällan ensam (e-bok)

En groda kväker sällan ensam (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2018-07-24
25
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

De tre grodorna Quiek, Quwuk och Quaak ställer upp i skogens stora längdhoppstävling. Första pris är en resa till Karibien! Men Quwuk oroar sig. Han tycker verkligen inte om att resa. Å andra sidan är hans chanser att vinna ändå så små. Hopp och skutt är inte riktigt hans grej. Men tävlingen går inte riktigt som han hade tänkt sig. Tur att han har två riktigt goda vänner!

Följ med in i barnens, vättarnas och djurens fantasifulla världar i dessa tio fristående berättelser. Här hoppar grodorna längdhopp och små födelsedagsbarn får nästan flyga till månen. I den förtrollade trädgården kan djuren prata och en livsfarlig katt kan bli en ny lekkamrat. Här är allt möjligt!

Heike Wendler är grafisk designer, banboksförfattare och novellist som har tagit den tyska marknaden med storm med sina charmiga kalendrar barnboksserier. Då Wendler är intresserad av det fantasifulla och det övernaturliga tar hennes böcker med sig läsaren in i en värld där mytologiska väsen möter vardagens människor och djur. Även teman som äventyr och vänskap ligger Wendler varmt om hjärtat och hennes böcker är perfekta för barn på väg in i bokslukaråldern.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Heike Wendler