Cirkeln sluts (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (332.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Släkten Lackland (del 12)
Inläsare
Amelie Norrby
Utgivningsdatum
2018-02-19
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Ingrid Berglöf
ISBN
9788711920107

Cirkeln sluts Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2018-02-19

Styckköp

127
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Året är nu 1946 och andra världskriget har äntligen nått sitt slut. Familjerna Lackland och Lucas har lidit stora förluster och sorgen blandas nu med ett försiktigt hopp om framtiden. Peter kämpar för att tillfriskna från en djup depression, och Leah bestämmer sig för att avsluta sitt äktenskap med Harry.

När Charlotte blir gravid med Brin Lacklands barn och lämnad ensam måste hon fatta flera viktiga beslut; ska hon klara av att bli ensamstående mamma? Och hur ska hon hantera folks dömande blickar?

I denna sista del i historien om familjen Lackland möter vi en familj och ett samhälle i förändring. Även på Queen Eleanors sjukhus kommer omställningarna att bli omfattande. Men i sjukhusets entré står Abel Lacklands staty stadig, som en påminnelse om tiden som gått.

Claire Rayner (1932-2010) var utbildad sjuksköterska och arbetade på flera olika sjukhus i London. Hennes stora intresse för medicinska och sociala frågor resulterade i ett stort antal artiklar och fackböcker. "Släkten Lackland" är hennes stora genombrott som skönlitterär författare.

Claire Rayners krönika över Lackland-släkten sträcker sig från början av 1800-talet till långt in på 1900-talet. Serien består av 12 delar som både kan läsas fristående och kronologiskt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Claire Rayner