Bryggan (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
ABC-trilogin (del 2)
Inläsare
Kerstin Andersson
Utgivningsdatum
2018-01-19
Förlag
Swann Audio
Dimensioner
190 x 135 x 15 mm
Vikt
78 g
SAB
Hc
ISBN
9788711920626
Bryggan (mp3-skiva)

Bryggan

Mp3-skiva Svenska, 2018-01-19
454
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"På en stolpe hängde en frälsarkrans, och vid sidan om en båtshake. Han bräckte bort sprinten på lådan, lyfte på locket och plockade upp en plastpåse. Efter att ha fått isär det kraftiga blixtlåset drog han ur innehållet, tittade sig diskret omkring och gick tillbaka till svanparet. Välriktat, och med perfekt precision, kastade han nätet över den ena svanen."

En man har anmälts försvunnen av sin sambo Cecilia och polisinspektör Annika Vester tar sig an fallet. Men utredningen drar upp traumatiska känslor och minnen från Annikas förflutna som är svåra att bearbeta. När Cecilia blir utsatt för grov misshandel blir Annika allt mer engagerad i kvinnans privatliv och våldsamma händelser från förr uppdagas. Samtidigt som Annika börjar närma sig sextio och håller dottern, barnbarn, och särbon Rolf varmt om hjärtat måste Annika göra upp med Livet, både i jobbet och privat. Dessutom är det något som gnager när det gäller Cecilia. Men vad kan det vara som kvinnan håller hemligt?

Cherstin Juhlin föddes 1948 och är bosatt i Kristianstad, i Skåne. Hon har en 30 år lång erfarenhet som polisinspektör och brottsutredare, och är nu pensionär. Under 10 års tid har hon även varit kåsör i Kristianstadsbladet och gett ut 2 kåserisamlingar.

I Cherstin Juhlins böcker Anagram, Bryggan och Collage får vi följa Annika Vester i sin roll som polisinspektör. Utöver av att vara spännande kriminalromaner så tar böckerna upp realistiska arbetsförhållanden inom polisen.

Ljudbok: 1 MP3-CD
Speltid: 8 t. 42 min.
Uppläsare: Kerstin Andersson
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bryggan
  2. +
  3. Collage

De som köpt den här boken har ofta också köpt Collage av Cherstin Juhlin (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 834 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cherstin Juhlin