Collage (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Abc-trilogin (del 3)
Inläsare
Kerstin Andersson
Utgivningsdatum
2018-01-19
Förlag
Swann Audio
Dimensioner
192 x 137 x 17 mm
Vikt
80 g
SAB
Hc
ISBN
9788711920640
Collage (mp3-skiva)

Collage

Mp3-skiva Svenska, 2018-01-19
380
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Han fällde upp kragen, huttrade till i morgondimman och körde ner händerna i jackfickorna. Nästan framme vid busskuren ökade han på stegen. Med nedböjt huvud sneglade han mot ett par andra morgontidiga personer som fanns där, promenerade förbi kuren och lämnade bostadsområdet bakom sig. Denna morgon, som skulle bli olik alla andra morgnar, valde han en annan busslinje." br/>
Ett femton år gammalt fall blir åter aktuellt när nya ledtrådar dyker upp angående ett försvinnande av Österlenkonstnären Frank Berger i Nice 1999. Vad var det egentligen som hände på stranden för över trettio år sedan? Samtidigt blir en ung flicka skjuten på väg till sitt sommarjobb. Polisinspektör Annika Vester misstänker att de två fallen kan ha en koppling till varandra, men har endast tillåtelse att engagera sig i det ena.

Cherstin Juhlin föddes 1948 och är bosatt i Kristianstad, i Skåne. Hon har en 30 år lång erfarenhet som polisinspektör och brottsutredare, och är nu pensionär. Under 10 års tid har hon även varit kåsör i Kristianstadsbladet och gett ut 2 kåserisamlingar.

I Cherstin Juhlins böcker Anagram, Bryggan och Collage får vi följa Annika Vester i sin roll som polisinspektör. Utöver av att vara spännande kriminalromaner så tar böckerna upp realistiska arbetsförhållanden inom polisen.

Ljudbok: 1 MP3-CD
Speltid: 6 t. 43 min.
Uppläsare: Kerstin Andersson
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Collage
  2. +
  3. Anagram

De som köpt den här boken har ofta också köpt Anagram av Cherstin Juhlin (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 834 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cherstin Juhlin