Besatthetens inferno (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (347.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Hämnd - Trilogin (del 1)
Inläsare
Peter Melin
Utgivningsdatum
2018-02-01
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711932728

Besatthetens inferno Ljudbok

(20 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-02-01

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ett till synes slumpmässigt mord som räddar en ung flicka från att bli våldtagen sker. Det är början på något större som får polisen att starta en jakt på någon som verkar ha en dödslista. Men polisen är inte ensamma i mördarjakten, ett kriminellt gäng vill hitta mördaren först. Poliserna själva riskerar att bli måltavla när inget verkar kunna stoppa mördaren. Vem ska leva och vem ska dö?

Lennart Matikainen är författare, föreläsare och relationscoach känd från TV. Rickard Carlsson är före detta elitidrottsman på landslagsnivå, ubåtsofficer, egen företagare och företagsledare. Han utbildar och föreläser om företagsutveckling och personlig utveckling.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Besatthetens inferno. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. I går läser jag boken
    Svenskläraren, 8 september 2021

    En hel roman i presens... Med andra ord en enda lång berättelse utan "såg", "tänkte", "gick". Helt utan anledning. Nej tack.

  2. Mycket bra.
    -, 6 september 2020

    Tankeväckande om samhällsutvecklingen men även om hur ondska kan uppstå och den skapar goda funderingsmöjligheter hur vi borde hantera detta

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna