Kriminalvården på ny kurs (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Nordisk kriminalkrönika
Utgivningsdatum
2018-10-05
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711933480
Kriminalvården på ny kurs (e-bok)

Kriminalvården på ny kurs E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2018-10-05

Styckköp

24

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Kriminalvårdens vardag drar sällan till sig uppmärksamhet. Det är först när något går fel, till exempel om en högprofilfånge rymmer eller om det inträffar en allvarlig incident i ett fängelse, som politiker, media och allmänheten engagerar sig i kriminalvårdsfrågor. Likaså är det främst i samband med ett allvarligt brott eller då det är dags att frige en notorisk fånge efter avtjänat straff som frågan om fängelsestraffets innehåll aktualiseras i debatten.
Kriminalvårdens generaldirektör ger här en personlig och engagerad skildring av de händelser som blev utgångspunkt för omfattande reformer inom den svenska kriminalvården - och vad reformerna innehåller och vad de gett.
Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.I Nordisk kriminalkrönika berättar poliser själva om sina mest uppmärksammade, omskakande, och svåra fall.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Diverse Författare