Att vara vuxen med Aspergers syndrom (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (180.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Elin Mohede
Utgivningsdatum
2018-01-11
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711937341

Att vara vuxen med Aspergers syndrom Ljudbok

(7 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-01-11

Styckköp

113
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Vad innebär det egentligen att leva med Aspergers syndrom som vuxen människa i dagens samhälle?

I denna bok som på ett personligt sätt skildrar livet som vuxen med Aspergers syndrom, utgår Paula Tilli från sina egna erfarenheter och möten. Förutom att vända sig till dig som har en diagnos inom autismspektret, är boken också full av konkreta råd till professionella och arbetsgivare. Men det är också en informativ och lärorik bok för den intresserade.

Paula Tilli föddes 1979 och är en svensk föreläsare och författare. Hon är utbildad informatör. Förutom "Att vara vuxen med Aspergers syndrom" har hon även gett ut en tidigare bok i samma ämne där hon behandlar sin skolgång och uppväxt.

"Att vara vuxen med Aspergers syndrom är en bra bok. Paula skriver lättläst och flödande om sitt liv och sin vardag. Hon delar friskt med sig av privata tankar, av åsikter och av undringar om livet. Hon använder sitt eget liv i syfte att jag som läsare ska förstå och förhålla mig både till Paula och till andra med Aspergers syndrom. Det är stort att få vara med om. Boken mynnar ut i ett antal rekommendationer för föräldrar och boendestödjare som är bland det bästa jag träffat på i mina många år som psykolog i autismfältet."
Ur Förordet av Bo Hejlskov Elvén, leg. psykolog, författare och föreläsare

"Boken har sin styrka i att den tydliggör hur omgivningens krav är det som mestadels ger energiförlust och stress och att detta kan undvikas genom kunskap om bemötande. Innehållet tillför kunskap och energi!"
Katharina Jacobsson, BTJ-häftet nr 3 2016
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Att vara vuxen med Aspergers syndrom. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mycket bra bok
    -, 17 mars 2020

    En aha upplevelse för en normal störd person som mig

Visa alla 1 recensioner