Klittra mera (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (74.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Susanna Helldén
Utgivningsdatum
2018-02-07
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711954485
Klittra mera (ljudbok)

Klittra mera Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-02-07

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det är dags för kvinnor att njuta på sina egna villkor och befria sig från det manliga och kulturella förtryck som under hundratals år begränsat deras liv. Forskningen om klitoris har nu kommit så långt att det för första gången är möjligt att beskriva detta organ. Den här boken handlar endast om klitoris och om kvinnliga orgasmer.
Sex beskrivs ofta som sex på det sätt som män vill ha sex. Det är sorgligt och därför på tiden att kvinnors sexualitet får upprättelse.
Klittra mera är full av tips för ökad njutning och stimulans av klitoris, både för par och enskilda.

Ylva Franzén (född 1943) är erotikpedagog och författare. Hon arbetade tidigare som lärare och har bland annat skrivit boken Orgasmera mera som sålts i 20 000 exemplar i Sverige och sålts till andra länder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ylva Franzén

  • Orgasmera mera - vägar till kvinnlig njutning

    Ylva Franzén

    Orgasmera mera Vägar till kvinnlig njutning är en bok för kvinnor som vill förstå sig på sin egen kropp bättre och nå fram till en starkare lustupplevelse. Många kvinnor i dag lider av såväl bristande kroppsuppfattning som dålig självkänsla, och e...

  • Orgasmera mera

    Ylva Franzén

    Orgasmera mera visar vägen till den kvinnliga orgasmen genom att avfärda myter och ge både kvinnor och män praktiska tips för att kvinnan ska få ett rikare sexliv. Ylva Franzén täcker in alla områden - från kvinnans anatomi till kärleksdrycker til...