För gudinnan (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (263.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anders Fager
Utgivningsdatum
2018-08-01
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711964552
För gudinnan (ljudbok)

För gudinnan (ljudbok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-08-01

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
London ligger försänkt i evigt mörker och tre mystiska gestalter stämmer möte i en exklusiv takvåning. Deras liv har tagit olika vändningar, mer eller mindre lyckade. De ska diskutera gamla tider och försöka väcka upp något som funnits mellan dem tidigare: kärlek. Men de delar alla en hemlighet som för samman dem. En hemlighet som funnits i århundraden.
Och i Londons fuktiga mörker börjar det förflutna långsamt att vakna upp. Precis som gamla känslor...
Anders Fager (f. 1964) är en svensk författare bosatt i Stockholm. Han debuterade 2009 med novellsamlingen Svenska kulter och har sedan dess gett ut ett flertal böcker inom skräckgenren. Hans texter är ofta en del av en skräckgenre som kallas kosmisk skräck inspirerad av den amerikanska skräckförfattare H. P. Lovecraft. Utöver skönlitteratur skriver Fager också populärhistoria och tv- och filmmanus.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av För gudinnan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En unik kärleks- och skräckroman
    -, 25 mars 2021

    Döden är bara början... är ett genomgående mantra i denna unika roman som bygger på spelvärlden till skräckrollspelet Kult. Men dra nu inga förhastade slutsatser utifrån att det bygger på ett spel. För gudinnan är något så ovanligt som en välskriven kärlekshistoria mellan ett odödligt (?) väsen och dess skapelse där hjärta och smärta har rent fysiska implikationer. Det enda som jag kanske saknade var en introduktion till det fantastiska världsbygge som är Kult (skapat av Gunilla Jonsson och Michael Petersén).

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anders Fager