Svenska kulter (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (261.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Samlade Svenska Kulter (del 1)
Inläsare
Anders Fager
Utgivningsdatum
2018-03-13
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711964569
Svenska kulter (ljudbok)

Svenska kulter Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-03-13

Styckköp

119

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
En mormor ger sig ut på en mystisk resa norr för att träffa sin familj, men på vägen är hon med om något som får verkligheten att rämna. En familj försvinner spårlöst under mystiska omständigheter en tyst, frusen vinternatt. Vem är Den Svullna Kvinnan? Och vad är det för mystiskt sändebud hon använder sig av för att sprida sina budskap?
Att läsa Anders Fagers noveller är som att stiga in i ett spegelland. Saker är bekanta, men också främmande på ett skruvat sätt. Det är ett mörkt pussel som läsaren själv får lägga, en ask med gåtor som sträcker ut sig över tid och rum.

Anders Fager (f. 1964) är en svensk författare bosatt i Stockholm. Han debuterade 2009 med novellsamlingen Svenska kulter och har sedan dess gett ut ett flertal böcker inom skräckgenren. Hans texter är ofta en del av en skräckgenre som kallas kosmisk skräck inspirerad av den amerikanska skräckförfattare H. P. Lovecraft. Utöver skönlitteratur skriver Fager också populärhistoria och tv- och filmmanus.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Svenska kulter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Unik fantastik
    -, 24 januari 2019

    Svenska kulter är verkligen något unikt. Inte bara för att det är fantastik på svenska (vilket är sällsynt i sig) det är dessutom välskriven sådan. Fagers världar rör sig mellan viskningar ur avgrunden till vrål från bortom stjärnorna. Den skräck som förmedlas kräver sin läsare då den skyr klichéer likt pesten. Glömda gudar, folktro och lovecraftskt vansinne. En fullpoängare!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anders Fager