Hjärnsmart: din guide till ett lugnare och lyckligare (arbets)liv (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (154.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Hannah Schmitz
Utgivningsdatum
2018-06-04
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711968277
Hjärnsmart: din guide till ett lugnare och lyckligare (arbets)liv (ljudbok)

Hjärnsmart: din guide till ett lugnare och lyckligare (arbets)liv Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-06-04

Styckköp

96

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Har du någonsin känt dig så stressad att livet inte längre håller ihop? Upptar ditt arbete mer tid av dig än vad du är beredd att ge? Skulle du vilja ha energi över till att göra sådant du tycker är roligt?
Livet idag är fyllt av utmaningar som människan ännu inte hunnit anpassa sig till. Det kryllar av intryck från alla riktningar vilket gör att vi ständigt behöver vara medvetna, på alerten.
Boel Swartling kommer här med en rad precisa och effektiva knep på hur du ska kunna leva ett bättre, smartare liv. För mycket handlar bara om hur du väljer att fördela din uppmärksamhet. Och med hjälp av några bra råd ska också du kunna få ut mer av ditt liv!

Boel Swartling är författare och civilekonom. Hon har en mångårig och djup erfarenhet av alla möjliga slags sektorer, bland annat som en del av regerings rådgrupp för kunskapsekonomin. Utöver ekonomi har hon också studerat psykologi vid Stockholms universitet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hjärnsmart: din guide till ett lugnare och lyckligare (arbets)liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Lärorik med många exempel
    -, 21 juli 2021

    En fantastisk bok som kommer hjälpa mig att bli en mer hållbar medarbetare! Väldigt lärorik med många konkreta exempel och råd.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Boel Swartling