Felicia (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (176.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Helena Gezelius
Utgivningsdatum
2018-04-04
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711969328

Felicia Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2018-04-04

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Hon ville inte avslöja att hon med slutna ögon legat vaken timme efter timme men hon låg orörlig och lurande honom att tro att hon sov djupt. Lösa bilder av hennes liv hade fladdrat förbi och de kulminerade i den situation som nu höll på att bryta ner henne."

Det finns något girigt i Felicias sätt. Hon har pengar, skönhet och status, saker de flesta bara kan drömma om. Ändå vill hon ha mer. Felicia vill ha något hon inte kan få, nämligen mannen hon älskar.

Hon är gift med Umberto, en man som fångade henne med sin luxuösa livsstil. Men hennes hjärta tillhör Michael. Felicia har en hjärtats affär med Michael samtidigt som hon är gift med Umberto. Hon är olycklig i sitt giftermål, och lider av hopplösheten som hennes situation frambringar.

Kan hon på något sätt finna lycka i sitt nuvarande äktenskap, eller väntar Michael på henne om hon lämnar sin make?

Gun Årestad, (f. 1930), är en svensk författarinna och tidigare redaktör för tidningen Femina. Hon var som författarinna verksam mellan åren 1966-1990 och skrev över 30 skönlitterära verk, vilka många har översatts till flera språk. En betydlig del av hennes verk ingick vid första publicering i B. Wahlströms skriftserie Månadens roman, en serie som innefattade ett flertal författare med den gemensamma tematiken av kärlek och nära relationer. Årestad behandlar ofta ämnen som kärlek, relationer och vänskap iscensatta med allt från en igenkännande realism till en medryckande dramatik.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gun Årestad