Artöverskridande förbindelser (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (249.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Samlade Svenska Kulter (del 2)
Inläsare
Anders Fager
Utgivningsdatum
2018-05-01
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711970966

Artöverskridande förbindelser Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2018-05-01

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Samlade svenska kulter består av skräcknoveller som skildrar en tillvaro ganska lik vår egen. Fast ändå inte. I Anders Fagers Sverige vandrar fasor mitt ibland oss lyckligt ovetande och andra världar med andra regler och härskare, existerar parallellt.

Novellerna i 'Artöverskridande förbindelser' för läsaren in i ett spegelland. Saker är bekanta, men samtidigt skruvade. En liten pojke får plötsligt syn på en märklig kanin. Den verkar vilja att han ska följa efter den. Invånarna på en liten ö får häpnadsväckande insikter om döden och hela deras verklighetsuppfattning vänds upp och ner. Och i en annan del av Sverige är Göring på besök, med minst sagt oanade avsikter.

Berättelserna bjuder in till en värld som är våldsam och erotisk, skrämmande och sagolik, realistisk och fängslande. Med vassa samhällsskildringar och surrealistiskt obehag, tar Anders Fager med läsaren in i ett mörkt pussel som äventyrar både tid och rum.

Anders Fager (f. 1964) är en svensk författare bosatt i Stockholm. Han debuterade 2009 med novellsamlingen Svenska kulter och har sedan dess gett ut flera böcker inom skräckgenren. Utöver skönlitteratur skriver Anders Fager även för teater, spel och TV. Karaktäristiskt för hans berättande är samtidsskildringar som kantas av skräckromantik och som inte allt för sällan utmanar konventionerna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anders Fager