Våld vid vatten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (367.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Åsa Kjellman Erici
Utgivningsdatum
2019-02-13
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726012743
Våld vid vatten (ljudbok)

Våld vid vatten Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2019-02-13

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
'Våld vid vatten' är en gripande och känslosam roman skriven av Helena Sigander. Boken tar oss med på en resa in i en värld av begär, förtryck och hämndlystnad. Huvudpersonen Irma Olsson är sexmissbrukare vars liv rasar samman när hennes älskare vägrar acceptera hennes beslut att inte lämna sin make.

Men det är bara början på hennes mardröm. Åratal av sexuellt utnyttjande och förnedring har tagit ut sin rätt på henne och hon bestämmer sig för att ge igen. Irma beger sig ut på en resa som kommer att förändra allt - och hon är fast besluten att utkräva hämnd på de män som har utnyttjat henne.

I 'Våld vid vatten' får vi en inblick i en mörk och farlig värld där begär och våld styr allt. Men det är också en berättelse om överlevnad och kamp, om att ta kontroll över sitt eget liv och att göra upp med det förflutna.

Helena Sigander är en svensk författare. Hennes böcker är ofta spännande tolkningar av den klassiska privatdeckare-genren som hade sin guldålder på 30-talet. Hon flörtar gärna med klassikerna i sina nutida, lekfulla romaner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Helena Sigander