Kvinnliga psykopater (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (282.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ann Katrin Andreasson
Utgivningsdatum
2018-05-30
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726013115

Kvinnliga psykopater Ljudbok

(11 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-05-30

Styckköp

113

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
De är svåra att upptäcka. Men de finns mitt ibland oss. På arbetsplatser, i vardagen, kanske till och med i hemmet. Hänsynslöst drar de fram, och skyr oftast inga medel för att få det de vill ha.
Genom tiderna har psykopater använt sig av andra människor för att nå dit de vill. Men forskningen har framför allt inriktat sig på att förstå manlig psykopati. Den här boken vill bryta trenden och frågar sig: vad är kvinnlig psykopati? Hur skiljer den sig från manlig? Är det sant att kvinnliga psykopater använder sig av skvaller, sex och manipulation för att få det de vill ha?

Lisbet Duvringe är en svensk tvärvetenskaplig forskare inom psykologi, retorik och ledarskap. Hon har arbetat som chef inom olika sektorer, och har medförfattat en rad titlar om psykologi och självhjälp.

Mike Florette är en svensk författare, föreläsare och tv-personlighet. Han har medverkat i en rad tv-produktioner, bl.a. Skilda världar och Snacka om nyheter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kvinnliga psykopater. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mycket spännande och intressant.
    Ricco, 29 oktober 2020

    Mycket välskriven bok som ger en god inblick i ett fenomen det inte talas så mycket om. Helt klart läsvärd.

  2. Intressant
    Ingo, 8 juli 2019

    Intressant bok där man får veta mycket om manipulation. Får en del aha upplevelser där man förstår hur vissa personer manipulerar en.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna