Det ljuva livet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (366.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Sebastian Karlsson
Utgivningsdatum
2018-05-14
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Knut Rosén
ISBN
9788726020205

Det ljuva livet Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2018-05-14

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Joe är en fattig kille från Brooklyn som drömmer om att få skriva. Men hela hans ursprung ligger honom till last, en fattiglapp från slummen har inget att göra i 40-talets glamourösa Hollywood, drömfabriken som håller på att ta världen med storm. Men det visar sig snart att Joe inte är en vanlig person: han kämpar sig upp till ett jobb inom Hollywood och får smaka på livets verkliga manna. Pengar, makt och framgång. En oändlig uppsättning kvinnor att välja och vraka bland, men det går snart upp för honom att det han egentligen alltid drömt om är något helt annat. Det är äkta kärlek, något han inte hittar bland alla anonyma engångsligg.

Ganska snart han träffar Laura, en kvinna som han verkligen älskar och som förstår hans drömmar och ambitioner. Men är han verkligen beredd på vad äkta kärlek kommer med för ansvar? Och kommer han att överleva alla känslomässiga krav som en relation ställer på honom ... ?

'Robbins griper tag i läsaren och släpper inte greppet.'
- Publishers Weekly

Harold Robbins (1916-1997) var en amerikansk romanförfattare som växte upp i New Yorks slum. Hans böcker har översatts till 30 språk och sålts i cirka 750 miljoner exemplar. Flera av hans böcker har filmatiserats i Hollywood och han har en stjärna på Hollywood Walk of Fame.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Harold Robbins