De inneboende (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (167.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Susanna Persson
Utgivningsdatum
2018-09-11
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726022476

De inneboende Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2018-09-11

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
De inneboende är en berättelse om mörk, olycklig kärlek mellan man/kvinna, kvinna/kvinna, man/man och demon/man. Cela får ett tvång att döda, Monica får hybris och Martin en svartsjuk demon som gör det omöjligt för honom att träffa tjejer. De träffas alla på Robert Platinums Eyes wide shut-fest, en fest som slutar i tragik.

Författaren Anders Fager om De inneboende: "Ett fascinerande galleri av besatta karaktärer som sedan länge slutat vara mänskliga. Eller straighta. Det är förföriskt, sexigt och som att se en bilolycka i slow motion. Jag hade också fel när jag trodde att Frida Edman skulle tappa bollen och att alla bra idéer skulle rinna ut i intet. Men finalen i De Inneboende är fullständigt underbar.

Man vill sitta med författaren på Tasch, där väggarna är mjuka, vinet svart och servitriserna dödligt vackra så länge man inte rör vid dem. Jag är stillsamt förundrad. Och förbannad över att jag sitter och skriver det här istället för att sova."

Frida Edman är en svensk författare och förläggare. Hon skriver framför allt fantastisk litteratur och driver förlaget Mörkersdottir.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Frida Edman