Vågat 5: Het majkväll (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (23.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Vågat (del 5)
Inläsare
Johannes Österbro
Utgivningsdatum
2018-05-31
Förlag
LUST
Översättare
Camilla Dunér
ISBN
9788726028966
Vågat 5: Het majkväll (ljudbok)

Vågat 5: Het majkväll Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2018-05-31

Styckköp

41

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
'I samma stund överväldigades han av föreställningar om att hon var flickan, naken i morgonljuset, att han kysste och slickade henne, att han låg med hela sin tyngd mot hennes magra kropp, att han särade på hennes lår och trängde in i henne och pumpade, att hennes bröst gungade, att hon andades stötvist, blev helt tyst precis före utlösningen och kom medan han pumpade sin säd i henne och fullkomligt svävade av orgasm och hängivenhet.'
Arkitekten Christian Dahl tar med sin hemhjälp Nook upp till sommarhuset vid Västerhavet för att låta henne återhämta sig efter sin mors död. Gradvis kommer Nooks tragiska bakgrund upp till ytan och Christian upptäcker till sin förskräckelse att han är våldsamt attraherad av den vackra kvinnan som är ung nog att vara hans dotter.

Ane-Marie Kjeldberg (f. 1960) är en dansk författare, redaktör och skrivcoach.

I de vackra, ärvda sommarhusen vid Grå Klit andas sommargästerna in dofterna från Västerhavet och njuter av solen, precis som deras familjer har gjort i flera generationer. Men vi befinner oss i slutet av 60-talet och luften vibrerar av oro och en okänd frihetskänsla, och oväntade spänningar uppstår. Erotikens förvandlande kraft är oemotståndlig och sommarfolkets liv tar helt nya riktningar i form av sex, romantik och ändrade livsöden.

Vågat är en erotisk serie i sex delar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ane-Marie Kjeldberg Klahn