Alhambra (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Serie
World Classics
Antal sidor
161
Utgivningsdatum
2019-03-25
Förlag
Saga Egmont
Översättare
R Mellin
ISBN
9788726057317
Alhambra (e-bok)

Alhambra E-bok

E-bok (EPUB), Finska, 2019-03-25

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Washington Irving lähtee keväällä 1829 Sevillasta kohti Granadaa yhdessä venäläisen ystävänsä ja heidän palkkaamansa iloluontoisen aseenkantajan kanssa. Matka käy läpi karun vuoristoisen alueen, joka koettelee vaeltajia. Solissa vaanivat rosvot, mutta matkan varren ravintoloissa soi laulu ja kukkii vieraanvaraisuus. Kaikkea maustaa maurien jälkeensä jättämä arabialainen henki.

Granadassa kaksikko pääsee ilokseen majoittumaan lumoavaan Alhambran palatsiin. Irving ihastuu paikkaan ja sen tarinoihin ja viipyy useita kuukausia.

Kuulemistaan taruista ja kokemistaan tapahtumista inspiroituneena kirjailija Washington Irving kirjoitti teoksen "Alhambra", joka on lumoava kokoelma kuvauksia, myyttejä ja kertomuksia historiallisista tapahtumista Alhambran palatsissa.

Washington Irving (1783-1859) oli amerikkalainen esseisti, kirjailija, historioitsija ja diplomaatti. Hänen tunnetuin teoksensa on 'The Legend of Sleepy Hollow', johon pohjautuu myös Tim Burtonin ohjaama elokuva 'Päätön ratsumies' (Sleepy Hollow).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Washington Irving