Merimiehen matkamuistelmia II maalla ja merellä. (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2019-07-15
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726071900
Merimiehen matkamuistelmia II maalla ja merellä. (e-bok)

Merimiehen matkamuistelmia II maalla ja merellä. (e-bok)

E-bok (EPUB), Finska, 2019-07-15

Styckköp

86

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Haaksirikosta selvinnyt nuori suomalainen merimies suuntaa tällä kertaa Intian Kalkuttaan. Kalkutta ihmetyttää väreillään ja vieraalla kulttuurillaan. Päätyypä merimies särkemään myös intialaisen kaunottaren sydämen. "Merimiehen muistelmat II" jatkaa siitä, mihin "Merimiehen muistelmat I" jäi.

"Siis ulos taasen meren myrskyihin, harjanteille vaahtopäisten laineitten, kentiesi uusiin vaaroihin ja kärsimyksiin ja ehkä sittenkin saamaan kostean haudan levottoman meren pohjassa syvyydessä! Mutta mitäpäs siitä; sepä se onkin merimiehen oikea hauta, samoin kuin sotilaan verinen taistelutanner."

Aukusti Högman oli 1800-luvulla elänyt suomalainen kirjailija ja merimies. Häneltä on julkaistu kaksi merimiehen elämästä kertovaa teosta: Merimiehen matkamuistelmia I ja II.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Aukusti Högman

  • Merimiehen matkamuistelmia I Ja haaksirikko

    Aukusti Högman

    Nuori merimies seisoo Glasgown satamassa ja katselee sumua, joka poistuu harvoin kaupungin yltä. Hän pohtii syitä, miksi alun perin lähti merille. Missä ovat ne rikkaudet, joita hän lähti hakemaan? Taskut ovat tyhjät, sillä rahat ovat kuluneet tup...