Yksinkö? (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2018-10-26
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726072945
Yksinkö? (e-bok)

Yksinkö? (e-bok)

E-bok (EPUB), Finska, 2018-10-26
35
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
 • Skickas inom 11-20 vardagar (specialorder)
  269
Visa alla 1 format & utgåvor
Kaunis ihmissuhderomaani perhostieteilijä Olli Hartin ja onnettoman lapsuuden viettäneen opettaja Anna Hemmerin välisestä kehittyvästä rakkaudesta; siitä kuinka yksinäisyys ja rakkaus voidaan yhdistää. Mutta voiko Hart murtaa sen yksinäisyyden kuoren, jonka Anna on suojakseen rakentanut?

Aino Malmberg os. Perenius (24. helmikuuta 1865 Hollola - 3. helmikuuta 1933 Helsinki) oli suomalainen kirjailija ja sosialistinen poliitikko.

Malmberg joutui lähtemään Suomesta Englantiin vuonna 1910 osallistuttuaan Venäjän hallinnon vastaiseen toimintaan. Hän palasi Suomeen vasta maan itsenäistyttyä. Hän piti esitelmiä Suomen oloista myös Amerikassa ja teki vierailun Australiaan 1928-1929, jossa hän perehtyi sikäläisten suomalaisten siirtolaisten oloihin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Aino Malmberg

 • Tien ohesta tempomia

  Aino Malmberg

  "Tien ohesta tempomia" on Aino Malmbergin vuonna 1901 julkaistu kaunokirjallinen teos. Kymmenessä eri kertomuksessa Malmberg pohtii muun muassa kirjailijaksi tulemista ja naiskirjailijan asemaa - usein pilke silmäkulmassa. Esimerkiksi novellissa "...

 • Totta ja leikkiä

  Aino Malmberg

  On nainen, jolla on hyvin lyhyt hame, ja tukka vieläkin lyhyempi. Päässä naisella on miehen hattu. On toinen nainen, joka suutelee hattupäistä naista hellästi poskille. Parantolan muut vieraat tarkkailevat naisia: mikä kumma heitä vaivaa? Aino Mal...

Bloggat om Yksinkö?